יום רביעי, 3 בדצמבר 2014

סברינה האחת והיחידה


מי לא אוהב סברינה??? עוגה רכה וספוגה בטעמים. אצלנו בבית בארוחת שישי, חייבת להיות הסברינה על השולחן. אם גם אצלכם הסברינה יושבת בצד ומחכה לסוף הארוחה, אתם מוזמנים לנסות את המתכון הבא. מתכון לסברינה סופר טעימה.




המתכון המושלם לסברינה עם תותים
מתכון לסברינה עם תותים

מצרכים:
500 גרם קמח
25 גרם שמרים
5 גרם מלח
75 גרם סוכר
5 ביצים
גרידת לימון
100cc מים







אופן הכנה:
מכניסים את כל החומרים למיקסר עם וו לישה מערבבים עד קבלת בצק רך ואחיד.
ברגע שהבצק ממש רך ואחיד מכניסים לשק זילוף ומזלפים בצנטר משונן 12 מילימטר.
מתפיחים עד להכפלת הגודל אופים 180 מעלות 35 דקות.
סירופ לסברינה:
אחד ליטר מים
350 גרם סוכר
רבעי תפוזים מ2 תפוזים
ליקר קרסאו
מרתיחים הכל ביחד ומנמיכים את האש.
לאחר שהסברינות הצתננו חותכים להם את קצה הראש ומבשלים אותם בסירופ למשך 5 דקות כל צד.
ברגע שהסברינה שתתה מספיק מוצאים ומסננים ומסדרים על מגש.

קצפת לסברינה לפי בחירה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...