יום ראשון, 7 בדצמבר 2014

עוגיות שומשום המתכון המקורי

תמיד רציתם לדעת איך עושים את העוגיות שומשום המתוקות?
בואו אספר לכם כמה שזה פשוט וקל להכין אותם בלי הרבה עבודה והמתנה.
הן יוצאות כל כך טעימות, את העוגיות שומשום אפשר לאכול בסיום הארוחה כקינוח, ליד הקפה או כי סתם בא לכם משהו מתוק וטעים.
 הכי חשוב שהן פרווה ואפשר לאכול אותם לפני ארוחה אחריי ארוחה מה שתבחרו והן נשמרות לאורך זמן...
אז מה אתם אומרים לא תנסו?


המתכון המקורי והטעים לעוגיות שומשום
מתכון המקורי לעוגיות שומשום 





מצרכים:
250 גרם קמח
80 גרם שומשום קלוי מעט
200 גרם מחמאה
100 גרם סוכר
ביצה אחת
וניל
קורט מלח











אופן הכנה:
את המחמאה מפוררים בקמח ומוסיפים את שאר החומרים היבשים מערבבים קצת ומוסיפים את הביצה,מחברים עד לקבלת כדור בצק אחיד.
יוצרים רצועות בצורת נקניק מקפיאים כשעה את הרצועות לאחר מכן פורסים את זה לפרוסות בעובי חצי סנטימטר.

המתכון הכי טעים לעוגיות שומשום
מתכון לעוגיות שומשום
מסדרים בתבנית אפייה ואופים ב180 מעלות למשך 20 דקות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...