יום שני, 1 בדצמבר 2014

פסטל בשר

מצרכים:
6 תפוחי אדמה גדולים
להרתיח בסיר עם מעט מלח וכורכום עד לריכוך
לסנן, למעוך את התפוחי אדמה לפירה, להוסיף ביצה טרופה לתערובת שהתקררה מעט.



מילוי בשר:
1 בצל גדול קצוץ דק לטגן עד השחמה , ולהוסיף 1/2 ק"ג בשר טחון
ולפורר עם מזלג להוסיף תבלינים, 1/2 כפית פלפל שחור, כף אבקת מרק
חצי כפית שום כתוש, חצי כפית כורכום,  2 עלי דפנה , חצי כפית תבלין על האש
,ומלח לפי הטעם.



הרכבת הפסטל:
לשמן תבנית  ולהניח חצי מתפוחי האדמה ליישר , ומעל לסדר את המלית בשר
3 ביצים קשות לפרוס ולסדר מעל הבשר,
ומעל הכל  לשפוך את יתרת תפוחי האדמה ליישר,
לאפות כשעה בחום *180

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...