יום חמישי, 11 בדצמבר 2014

דג סלמון בעשבי תיבול

אצלנו בארוחת שישי תמיד אמא מכינה את הדג סלמון המפורסם שלה.
ארוחת שישי בלי דג סלמון זה כמו קידוש בלי יין.
המתכון של הדג סלמון בעשבי תיבול כל כך קל ופשוט להכנה ובלי הרבה המתנה.
ברגע שאמא מתחילה להכין את המתכון שלה כל הבית מתמלא בריחות נהדרים של הדג והעשבי תיבול.
בשביל מה אנחנו מחכים? אתם לא רעבים?
אז קדימה נתחיל להכין...



המתכון לדג סלמון בעשבי תיבול המושלם
מתכון לדג סלמון בתנור





מצרכים:
נתח פילה סלמון ללא עצמות
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
6-8 שיני שום
1/2 פלפל שחור גרוס
מלח גס
שמן זית








אופן ההכנה:
לשמן תבנית  בשמן זית
לפזר כ- 4 שיני שום
חצי מהכוסברה והפטרוזיליה
להניח את הדג בתבנית
לפזר את הפלפל השחור ומעט מלח גס
את שאר הירק והשום
להכניס לגריל בדיוק 20 דקות לא יותר
על מנת שייצא עסיסי
המתכון הביתי של אמא לדג סלמון בעשבי תיבול אמיתי
מתכון לדג סלמון בעשבי תיבו

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...