אז הנה המתכון של הדג הטעים והעסיסי.
4-5 חתיכות דג נקיות ושטופות
צרור כוסברה
ראש שום, קצוץ
1 עגבניה
2 גמבות
2 פלפל ירוק חריף לפי רמת חריפות שרוצים
1/4 כוס שמן
פפריקה אדומה מתוקה
מלח
פלפל שחור
לימון כבוש
אופן ההכנה:
להשחים מעט את השום
לפרוס ולסדר את העגבניות והגמבות בסיר להוסיף
פלפל חריף
לימון כבוש וכוסברה ,
בקערה קטנה לערבב מעט שמן עם התבלינים וחצי כוס
מים
ולשפוך לסיר , שכל התבשיל רותח להנמיך את האש
ולבשל על אש קטנה
לאחר כ20
דקות להוסיף את הדגים, לתקן תיבול לפזר כוסברה מעל, לבשל כ- חצי שעה
להגיש חם עם חלת בית.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה