מצרכים:
6 תפוחי אדמה גדולים
להרתיח בסיר עם מעט מלח וכורכום עד לריכוך
לסנן, למעוך את התפוחי אדמה לפירה, להוסיף ביצה טרופה לתערובת שהתקררה מעט.
מילוי בשר:
1 בצל גדול קצוץ דק לטגן עד השחמה , ולהוסיף 1/2 ק"ג בשר טחון
ולפורר עם מזלג להוסיף תבלינים, 1/2 כפית פלפל שחור, כף אבקת מרק
חצי כפית שום כתוש, חצי כפית כורכום, 2 עלי דפנה , חצי כפית תבלין על האש
,ומלח לפי הטעם.
הרכבת הפסטל:
לשמן תבנית ולהניח חצי מתפוחי האדמה ליישר , ומעל לסדר את המלית בשר
3 ביצים קשות לפרוס ולסדר מעל הבשר,
ומעל הכל לשפוך את יתרת תפוחי האדמה ליישר,
לאפות כשעה בחום *180
6 תפוחי אדמה גדולים
להרתיח בסיר עם מעט מלח וכורכום עד לריכוך
לסנן, למעוך את התפוחי אדמה לפירה, להוסיף ביצה טרופה לתערובת שהתקררה מעט.
מילוי בשר:
1 בצל גדול קצוץ דק לטגן עד השחמה , ולהוסיף 1/2 ק"ג בשר טחון
ולפורר עם מזלג להוסיף תבלינים, 1/2 כפית פלפל שחור, כף אבקת מרק
חצי כפית שום כתוש, חצי כפית כורכום, 2 עלי דפנה , חצי כפית תבלין על האש
,ומלח לפי הטעם.
הרכבת הפסטל:
לשמן תבנית ולהניח חצי מתפוחי האדמה ליישר , ומעל לסדר את המלית בשר
3 ביצים קשות לפרוס ולסדר מעל הבשר,
ומעל הכל לשפוך את יתרת תפוחי האדמה ליישר,
לאפות כשעה בחום *180
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה