תמיד רציתם לדעת איך עושים את העוגיות שומשום המתוקות?
בואו אספר לכם כמה שזה פשוט וקל להכין אותם בלי הרבה עבודה והמתנה.
הן יוצאות כל כך טעימות, את העוגיות שומשום אפשר לאכול בסיום הארוחה כקינוח, ליד הקפה או כי סתם בא לכם משהו מתוק וטעים.
הכי חשוב שהן פרווה ואפשר לאכול אותם לפני ארוחה אחריי ארוחה מה שתבחרו והן נשמרות לאורך זמן...
בואו אספר לכם כמה שזה פשוט וקל להכין אותם בלי הרבה עבודה והמתנה.
הן יוצאות כל כך טעימות, את העוגיות שומשום אפשר לאכול בסיום הארוחה כקינוח, ליד הקפה או כי סתם בא לכם משהו מתוק וטעים.
הכי חשוב שהן פרווה ואפשר לאכול אותם לפני ארוחה אחריי ארוחה מה שתבחרו והן נשמרות לאורך זמן...
אז מה אתם אומרים לא תנסו?
מצרכים:
250 גרם קמח
80 גרם שומשום קלוי מעט
200 גרם מחמאה
100 גרם סוכר
ביצה אחת
וניל
קורט מלח
אופן הכנה:
את המחמאה מפוררים בקמח ומוסיפים את שאר החומרים היבשים מערבבים קצת ומוסיפים את הביצה,מחברים עד לקבלת כדור בצק אחיד.
יוצרים רצועות בצורת נקניק מקפיאים כשעה את הרצועות לאחר מכן פורסים את זה לפרוסות בעובי חצי סנטימטר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה