יום רביעי, 24 בדצמבר 2014

פאי לימון

המתכון הבא שאני הולך לתת לכם פה הוא מתכון סודי לפאי לימון מדהים.
ברגע שאני טעמתי אותו אצל דוד שלי כל הפה התמלא בטעם לימון מתוק וטעים.
כשנותנים ביס מרגישים איך המרנג המתוק משתלב מצויין עם הלימון החמצמץ,פשוט מעדן.
אמרתי לדוד שלי שאני חייב לחלוק איתכם את המתכון של הפאי לימון כי כזה עדיין לא טעמתם!!
אז ברורר שהוא הביא לי את המתכון לפאי לימון שאסור לכם לפספס.
והנה בבקשה המתכון לרשותכם..




חלק א:
מצרכים:
תחתית פאי בצק פריך אפוי
150cc מים
150cc מיץ לימון טבעי
10 גרם גלטין
40 גרם סוכר

אופן הכנה:
להניח הכל בסיר על האש ולבחוש עד לרתיחה.
להוציא 10% מהנוזל ורק אז להוסיף את הגלטין.
המתכון הסודי והמושלם לפאי לימון מהמם
מתכון לפאי לימון

חלק ב:
מצרכים:
3 חלמונים
60 גרם סוכר

אופן הכנה:
מקציפים היטב וקושרים עם ה10% נוזל שהוצאנו קודם.

חלק ג:
מצרכים:
3 חלבונים
60 גרם סוכר



אופן הכנה:
להקציף היטב ולחלק 2.
חלק 1 מקפלים עם שאר התערובת עד אחידות ולצקת על תחתית הפאי עד גובה הדפנות.
מעל לזלף את הקצף שהשארנו בצד.(חלק שני)
ניתן לשרוף עם ברנר את הקצפות של הקצף(מרנג)
להכניס לקירור ולהגיש קר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...