ב1815 החליט הנשיא הבריטי שהוא רוצה לכל יום סאנדיי שהאופה של הממלכה תכין לו עוגה מיוחדת שאותה יאפו בכל יום סאנדיי.
שם נולדה האיינגליש קייק הקלאסית.
מצרכים:
מצרכים:
חלק א:
300 גרם סוכר
6 ביצים
וניל
גרידת לימון
חלק ב:
400 גרם פירות מסוכרים קצוצים
100 גרם אגוז מלך חתוך גס
25cc רום
חלק ג:
400 גרם קמח
6 גרם אבקת אפיה
אופן הכנה:
*את חלק ב יש להשרות אותם ביחד למשך לילה,ניתן להוסיף לו ליקר לפי בחירה.
את המחמאה ואת הסוכר מכניסים למיקסר ומתחילים הקצפה למהירות בנונית עד שהמחמאה והסוכר מתאחדים למרקם קרם ואז מוסיפים את הביצים בהדרגה אחד אחד,וניל ואת הגרידת לימון עד לקבלת קרם רך ויציב,את הפירות שהושרו לילה מסננים מנוזלים ומערבבים אותם עם הקמח והאבקת אפיה,את שניהם יחד מוסיפים לקרם שהקצפנו בתנועות קיפול ובאיטיות מערבבים היטב יוצקים לתבנית איינגליש קייק אופים למשך 30-35 דקות בחום של 170 מעלות.
לאחר אפיה מצננים.
*טיפ-עדיף ליישן אותה יממה במקרר אממממ טעיים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה